Loading...

Nieuwsbrief september 2020

Dit jaar is voor iedereen een bijzonder jaar! Ik hoop dat je de afgelopen maanden gezond en mindful hebt kunnen wennen aan alle onzekerheden en veranderingen, langzaam gaat iedereen weer een beetje vooruit kijken. Ook voor mij was het stoppen en omschakelen, maar nu is het na de vernieuwing van de praktijk en de nodige aanpassingen mogelijk om een nieuw seizoen te starten.

  • De trainingen geef ik vanaf nu individueel, volgens onderzoekers van het UMC Groningen geeft het positieve effecten! Daarnaast heeft het praktische voordelen…
  • Op het werk is wetenschappelijk bewezen en blijkt ook uit mijn eigen praktijk, dat mindfulness (ook wel zelfmanagement genoemd)bij stress en burnout-out, stress verminderen en je welzijn vergroten waardoor je beter kunt presteren
  • Heb je last van zelfkritiek en ben je bang om te falen? Zorg je voor iedereen behalve voor jezelf? Dan kun je de compassietraining volgen als opvolging van de mindfulnesstraining.
  • Daarnaast geef ik regelmatig oefen/terugkomdagen voor mensen die in het verleden de mfn training gevolgd hebben, de eerstvolgende dag is 19 september 2020. (graag voor 10 september opgeven!)

Omdat ik gecertificeerde trainer ben en lid van de beroepsvereniging, kom je meestal in aanmerking voor een vergoeding van je werkgever of ziektekostenverzekering!

Heb je hier vragen over of over de trainingen, neem gerust contact op. Ik zie je graag bij 1 van de activiteiten!

groetjes Iny