Loading...

Programma

De agenda

Locatie voor de trainingen:

Fysiotherapiepraktijk Hokkeling en Huibers in Ermelo
Aanmelden: Praktijk Iny Heesen MA
06-22473455
info @ praktijk-inyheesen.nl
www.praktijk-inyheesen.nl

1. Mindfulnesstraining

Tijdens deze training leer je beter om te gaan met emoties en stress, minder te piekeren en beter tot rust te komen zowel thuis als op je werk! Dagelijks thuis oefenen is belangrijk om de methodiek eigen te maken. De totale training bestaan uit 9 bijeenkomsten, 8 in de avonduren en 1 hele dag.

De training is vooralsnog op veler verzoek individueel!

De totale kosten;

24 contacturen, plus compleet werkboek met achtergrondinformatie, plus 4 cd’s met geleide meditatie en bewegingsoefeningen voor thuis, en individuele begeleiding, zijn € 495,- excl. Btw

Meestal kom je in aanmerking voor een vergoeding van de ziektekostenverzekeraar of van je werkgeven in het kader van persoonlijke ontwikkeling!

Nadat ik jouw aanmelding heb ontvangen, neem ik z.s.m. contact met je op voor een gratis intakegesprek. Je krijgt dan nadere uitleg en kunt dan ook nog aanvullende vragen stellen.

De data voor een groep zijn nog niet bekend, maar je kunt je wel alvast opgeven.

De kosten zijn dan € 395,- excl. btw

2. Stilte/oefendagen

Tijdens de stilte/oefendag herhalen we de oefeningen van de mindfulness training We doen dit in stilte, waardoor je nog meer dan bij je normale, dagelijkse oefening, waarneemt hoe het nu met je is. Ook de lunch is in stilte. In de loop van de dag komt er steeds meer rust en stilte in je, waardoor je nieuwe energie opdoet. Een dag voor jezelf waarin je de stilte laten spreken.

De oefendagen zijn bedoeld voor deelnemers, ex- deelnemers aan de mindfulnesstraining en mensen met enige meditatie ervaring.

We beginnen om 10 uur en eindigen rond 16 uur. De kosten zijn € 39,95,- p.p. Thee en koffie zijn aanwezig voor € 0,50 per kopje, voor een lunchpakket dien je zelf te zorgen. De data zijn:

3. Compassietraining (vervolg op de mindfulness)

De compassie training is voor mensen die wel ondervonden hebben dat mindfulness beoefening hen goed doet, maar die moeite hebben om dit in hun dagelijkse doen en laten te integreren, die graag een verdieping willen en een milde, vriendelijke houding ontwikkelen. Het zijn 8 bijeenkomsten, maar dan 1 keer per 14 dagen en een hele dag. Deze training is individueel te volgen!

Kosten inclusief oefenboek, oefen cd’s en koffie/thee zijn € 495,-- excl. btw De intake is gratis!